Het bestuur

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Peter van Eck

Voorzitter

Samantha Potters

Secretaris

Sander Hofstee

Penningmeester

Charlayne de Vries

Bestuurslid Algemene Zaken

Melanie van Niejenhuis

Bestuurslid Algemene Zaken

Even voorstellen

Voorzitter, Peter van Eck (1983)

Eind 2021 heb ik ik na een paar jaar zwerven door Nederland mogen ervaren dat het gras in Groenewei inderdaad echt groener is! Maar naast dat soort zichtbare elementen is mijn ervaring dat een positieve atmosfeer in de buurt één van de belangrijkste bijdragen levert aan het woongenot. Omdat ik hier graag actief een positieve bijdrage aan lever heb ik besloten me aan te sluiten bij het bestuur om een leuke buurtvereniging op te richten en zo samen met de andere (toekomstige) buurtgenoten van Groenewei een gezellige buurt te maken.

Penningmeester, Sander Hofstee (1995)

Samen met mijn vrouw en onze kat zijn wij in maart 2022 komen te wonen in Groenewei aan de Blaarkop. In het dagelijks leven ben ik piloot in opleiding en fanatiek zweefvlieger. Het lijkt mij heel erg leuk om actief te zijn in de buurt. Aangezien er nog geen buurtvereniging was, heb ik ervoor gekozen om te helpen met de oprichting ervan. Laten we samen aan een gezellige buurt werken en iets moois van de grond opbouwen.

Secretaris, Samantha Potters (1996)

Sinds augustus 2022 woon ik bij mijn vriend in Groenewei. Ik ben in het dagelijks leven werkzaam als arts en momenteel bezig met mijn specialisatie tot psychiater. Omdat ik altijd wel in ben voor gezellige buurtactiviteiten heb ik mij als secretaris aangesloten bij de buurtvereniging. Daarnaast ben ik ook algemeen lid binnen de evenementencommissie.

Bestuurslid Algemene Zaken, Charlayne de Vries (1989)

Samen met mijn partner, zoontje en dochtertje zijn wij begin 2022 komen te wonen in Groenewei. We wonen hier met veel plezier. Omdat het een geheel nieuwe wijk is lijkt het me ontzettend leuk om deel te nemen aan het bestuur van de buurtvereniging. Dit doe ik in de rol van secretaris en samen met de andere leden hoop ik een mooie bijdrage te leveren. Voor mij betekent dit bijvoorbeeld dat er een leuke activiteitenkalender is en dat ik me kan inzetten voor de leefbaarheid- en veiligheid binnen de wijk.

Bestuurslid Algemene Zaken, Melanie van Niejenhuis (1990)

Begin 2022 ben ik samen met mijn partner aan de Blaarkop in Groenewei gaan wonen. In het dagelijks leven ben ik leerkracht van groep 7/8 op basisschool ‘t Groenland in Zuidwolde. Mijn drijfveer om aan te sluiten als algemeen bestuurslid bij buurtvereniging Groenewei is dan ook om activiteiten voor kinderen en jongeren te organiseren. Inmiddels ben ik erachter dat er al veel georganiseerd wordt voor kinderen in Meerstad, maar het lijkt me ook leuk om iets voor de jeugd in de buurt te bedenken. Ook voor buurtfeesten, barbecues en andere gezellige activiteiten ben ik zeker in. Daarnaast vind ik het belangrijk om te zorgen voor een veilige en leefbare omgeving voor ons allemaal.

Voorzitter evenementencommissie, Niels Rotteveel (1984)

Na een aantal jaren in Utrecht te hebben gewoond ben ook ik begin maart aan de Blaarkop komen wonen in het dagelijks leven werk ik als (evenementen) coördinator bij een beveiligingsbedrijf in Groningen. Het lijkt mij enorm leuk om een actieve buurt verenging te hebben waar regelmatig activiteiten te doen zijn voor jong en oud. Om deze reden heb ik mij aangemeld voor de evenementen commissie en ben ik benoemd tot voorzitter.

Evenementencommissie

De evenementencommissie bestaat uit de volgende personen:

Niels Rotteveel

Voorzitter

Samantha Potters

Algemeen lid

Peter van Eck

Algemeen lid

Sander Hofstee

Algemeen lid

Roelinde Straatman

Algemeen lid

Kascommissie

De kascommissie bestaat uit de volgende personen:

Niels Rotteveel

Algemeen lid

Linda Mulder

Algemeen lid

Websitecommissie

De websitecommissie bestaat uit de volgende personen:

Sander Hofstee

Algemeen beheer

Kardo Karim

Design

Heb jij een idee voor een commissie?

Laat het ons weten

Neem contact met ons op

Contact opnemen