Het bestuur

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Asmara Pattipeiluhu

Voorzitter

Sander Hofstee

Penningmeester

Charlayne de Vries

Secretaris

Melanie van Niejenhuis

Bestuurslid Algemene Zaken

Peter van Eck

Bestuurslid Algemene Zaken

Even voorstellen

Voorzitter, Asmara Pattipeiluhu (1990)

Samen met mijn partner wonen wij in Groenewei. In het dagelijks leven ben ik arts in opleiding tot radiotherapeut-oncoloog in het UMCG en houd ik van hardlopen. Vanuit Dorpsbelangen werden enthousiastelingen gezocht om samen een buurtvereniging op te starten voor de nieuwe wijk Groenewei. Ik heb mij aangemeld omdat ik het belangrijk vind dat er een goede sfeer is in je woonwijk waar je samen met andere buurtgenoten voor kan zorgen. Vol enthousiasme zijn wij als bestuur gestart om voor alle bewoners van Groenewei een laagdrempelige en actieve buurtvereniging te worden. We willen er graag zijn voor de bewoners en we willen samen met de bewoners leuke activiteiten organiseren. 

Secretaris, Charlayne de Vries (1989)

Samen met mijn partner, zoontje en dochtertje zijn wij begin 2022 komen te wonen in Groenewei. We wonen hier met veel plezier. Omdat het een geheel nieuwe wijk is lijkt het me ontzettend leuk om deel te nemen aan het bestuur van de buurtvereniging. Dit doe ik in de rol van secretaris en samen met de andere leden hoop ik een mooie bijdrage te leveren. Voor mij betekent dit bijvoorbeeld dat er een leuke activiteitenkalender is en dat ik me kan inzetten voor de leefbaarheid- en veiligheid binnen de wijk.

Penningmeester, Sander Hofstee (1995)

Samen met mijn vrouw en onze kat zijn wij in maart 2022 komen te wonen in Groenewei aan de Blaarkop. In het dagelijks leven ben ik piloot in opleiding en fanatiek zweefvlieger. Het lijkt mij heel erg leuk om actief te zijn in de buurt. Aangezien er nog geen buurtvereniging was, heb ik ervoor gekozen om te helpen met de oprichting ervan. Laten we samen aan een gezellige buurt werken en iets moois van de grond opbouwen.

Bestuurslid Algemene Zaken, Melanie van Niejenhuis (1990)

Begin 2022 ben ik samen met mijn partner aan de Blaarkop in Groenewei gaan wonen. In het dagelijks leven ben ik leerkracht van groep 7/8 op basisschool ‘t Groenland in Zuidwolde. Mijn drijfveer om aan te sluiten als algemeen bestuurslid bij buurtvereniging Groenewei is dan ook om activiteiten voor kinderen en jongeren te organiseren. Inmiddels ben ik erachter dat er al veel georganiseerd wordt voor kinderen in Meerstad, maar het lijkt me ook leuk om iets voor de jeugd in de buurt te bedenken. Ook voor buurtfeesten, barbecues en andere gezellige activiteiten ben ik zeker in. Daarnaast vind ik het belangrijk om te zorgen voor een veilige en leefbare omgeving voor ons allemaal.

Bestuurslid Algemene Zaken, Peter van Eck (1983)

Eind 2021 heb ik ik na een paar jaar zwerven door Nederland mogen ervaren dat het gras in Groenewei inderdaad echt groener is! Maar naast dat soort zichtbare elementen is mijn ervaring dat een positieve atmosfeer in de buurt één van de belangrijkste bijdragen levert aan het woongenot. Omdat ik hier graag actief een positieve bijdrage aan lever heb ik besloten me aan te sluiten bij het bestuur om een leuke buurtvereniging op te richten en zo samen met de andere (toekomstige) buurtgenoten van Groenewei een gezellige buurt te maken.

Websitecommissie

De websitecommissie bestaat uit de volgende personen:

Sander Hofstee

Algemeen beheer

Kardo Karim

Design

Heb jij een idee voor een commissie?

Laat het ons weten

Neem contact met ons op

Contact opnemen